Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στα Super Market | ΔΕΙΤΕ ποιο ΠΡΟ'Ι'ΟΝ εξαφανίστηκε απο τα ράφια !!

12:48 μ.μ. Leave a Comment
Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στα Super Market | ΔΕΙΤΕ ποιο ΠΡΟ'Ι'ΟΝ εξαφανίστηκε απο τα ράφια !!

  
Τι συμβαίνει & δεν μας το λένε;;


Σκηνές πανικού έζησαν οι εργαζόμενοι στα super market και στα παντοπωλεία της χώρας καθώς δεκάδες πολίτες, έσπευσαν εκτός εαυτού να προμηθευτούν ξύδι, προκειμένου να καταπολεμήσουν την ενόχληση από το αίσθημα αδικίας που τους προκαλεί η κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα επιθετικοί, ως προς την διεκδίκηση ενός «σωτήριου» μπουκαλιού από το καταπαϋντικό υγρό, ήταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι που μόλις διαπίστωσαν ότι η επαναφορά των συντάξεών τους σε ανθρώπινα επίπεδα, δεν ανήκει στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.


Νέο ΙΣΧΥΡΟ σοκ έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι μετά τις δηλώσεις της κυβέρνησης για 384 ευρώ σύνταξη και την εφαρμογή ενιαίων κανόνων συνταξιοδότησης, στο πλαίσιο της νέας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας «είναι προφανές ότι θα υπάρξει επανυπολογισμός των συντάξεων, ο οποίος όπως επισημαίνουν αρμόδιοι παράγοντες του συστήματος της κοινωνικής ασφάλισης θα προκαλέσει μεσοσταθμική μείωση των συντάξιμων αποδοχών από 20-30%», αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά»...(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου