ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Τρίτη 9 / 8

3:34 π.μ. Leave a Comment
ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Τρίτη 9 / 8

Να αγκαλιάζεται σφιχτά τους ανθρώπους, πριν γίνουν φωτογραφίες! ;)Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...

Κριός
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει με τις προσωπικές του εμπειρίες. Ο δρόμος σου είναι σωστά οργανωμένος, ενώ η ψυχραιμία και η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ασχολήσου με ό,τι σε αφορά και περιόρισε τις συναναστροφές σου με αρνητικά άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές εκπλήξεις σού επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, αισθηματικά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ενώ αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.


Ταύρος
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επαναπαυτείς στη βοήθεια των άλλων. Στηρίξου στον εαυτό σου όσο είναι ακόμα καιρός για δράση. Η βελτίωση θα ξεκινήσει από την αυτοπεποίθησή σου και θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από το παρελθόν και καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος
Γενικά
Μια ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου και αν σκεφτείς σωστά, πολύ σύντομα η αξιοποίησή της θα σε φέρει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η ζωή σε δυσκόλεψε αρκετά στο παρελθόν, σου χάρισε όμως την ικανότητα να ξεφεύγεις από τις παγίδες και να προχωράς. Τώρα μπορείς να βαδίσεις με ασφάλεια οδηγώντας τους στόχους σου στην ολοκλήρωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρόσεχε όμως αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK EΔΩ

Καρκίνος
Γενικά
Δυσκολίες και εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία απειλούν να τινάξουν στον αέρα τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και λάβε αυστηρά μέτρα ώστε να περιφρουρήσεις όσα έφτιαξες με πολύ κόπο, ειδικά τώρα που βαδίζεις προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Σύντομα τα νέα θα είναι ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις, όμως, μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Οικονομικά, απόφυγε τα καινούργια ‘ανοίγματα’ αλλά και τις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Η απομάκρυνσή σου, αγαπητέ Λέων, από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο σού κοστίζει ηθικά αλλά και κοινωνικά. Φρόντισε με απλό τρόπο να φτιάξεις τις συνθήκες έτσι ώστε να επαναφέρεις τη σχέση σας στην αρχική της κατάσταση. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάς ότι ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και την ευθύνη έχεις μόνο εσύ. Μην μοιράζεσαι με άλλους αυτά που σε αφορούν προσωπικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Φρόντισε να τελειώσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα οδηγήσουν σε έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ- Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι?

Παρθένος
Γενικά
Μια προσπάθεια υπονόμευσής σου, αγαπητέ Παρθένε, θα πέσει στο κενό. Η ευγενική και ειλικρινής σου στάση δεν αφήνει περιθώρια κινήσεων σε άτομα με εχθρικές προθέσεις. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα και απομάκρυνέ τους με τη σιωπή σου. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν αναβληθεί ή καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προωθούνται. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν και αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός
Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα οργανωμένης προσπάθειας, τα αποτελέσματα έρχονται να σε δικαιώσουν, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιοι θα ξαφνιαστούν δυσάρεστα με αυτή την εξέλιξη. Μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους. Βάλε προτεραιότητες που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην κρίνεις κάποια άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις για να μην γίνουν λάθη. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες- Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια?

Σκορπιός
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει αποσυντονίσει. Μην φοβάσαι την πιθανότητα ανατροπής που θα μπορούσε να σε πάει πίσω στην προηγούμενη κατάσταση - αυτό δεν πρόκειται να σου συμβεί. Χαλάρωσε και αποδέξου τη νέα πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται για σένα και δέχεσαι βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης
Γενικά
Το ηθικό σου είναι πεσμένο τον τελευταίο καιρό, αλλά η κινητικότητα των ερχόμενων ημερών που προβλέπεται για το ζώδιό σου, θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου και θα αναλάβεις νέες ευθύνες που αποφεύγεις από καιρό. Θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές, αλλά όχι όσο σύντομα επιθυμείς, γι’ αυτό μην βιάζεσαι ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι σήμερα να αφοσιωθείς λίγο περισσότερο στον αισθηματικό τομέα και να αφήσεις τις άλλες υποχρεώσεις. Θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός.

Αιγόκερως
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και θα σου δώσει ευκαιρίες για ευχάριστες εξόδους και νέες γνωριμίες. Μία από αυτές θα αποτελέσει την έναρξη μίας σειράς δράσεων που θα φέρουν ουσιαστική ανανέωση στην καθημερινότητά σου. Κάποιο άτομο θα σου εκφράσει την εκτίμησή του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από την όλη κατάσταση της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να προσέξεις πολύ σε ό,τι αφορά τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου το συντομότερο, καθώς η υπερκόπωση είναι κοντά. Μην υπερβάλλεις και μην παραμελείς την επιτακτική ανάγκη σου για ξεκούραση. Φρόντισε επίσης τη διατροφή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά στα αισθηματικά σου, αν δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθύς
Γενικά
Σύντομα η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε φέρει σε περίεργη θέση, αγαπητέ Ιχθύ, από την οποία θα ξεφύγεις αν αποφύγεις να μιλήσεις. Είναι αναγκαίο να επιδείξεις σοβαρότητα αλλά και την εχεμύθεια που απαιτείται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Ασχολήσου μόνο με όσα σε αφορούν προσωπικά και κράτα τις απόψεις σου μόνο για σένα, ώστε να μην εμπλακείς σε καταστάσεις και με άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην τον προκαλείς, ώστε να αποφύγεις προστριβές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, ώστε να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού... VIA
.....................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εpωτικές προβλέψεις του Αυγούστου: Έρχονται έpωτες φωτιά...Δείτε

loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου