ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Τετάρτη 3 / 8

3:33 π.μ. Leave a Comment
ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Τετάρτη 3 / 8

N' αγαπάτε ως εκεί που μπορείτε...οχι μέχρι εκεί που βολεύεστε! ;)Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...

Κριός
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δράσεις με αποφασιστικό τρόπο προκειμένου να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττές αγορές.


Ταύρος
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Ταύρε, σε οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα εχθρών και φίλων - κάτι που ήταν απολύτως αναγκαίο. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην συζητήσεις σχετικά με τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου - θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Περιόρισε λίγο τον εγωισμό στα αισθηματικά σου. Προβληματικές καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις για τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις κάποιες δυσκολίες, επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

Δίδυμος
Γενικά
Οι ενοχές που ένιωσες στο παρελθόν για κάποια πράγματα, αποδεικνύονται πέρα για πέρα άστοχες. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα δικαιωθείς. Μην σχολιάσεις όσα δημιουργήθηκαν και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Χαλάρωσε λίγο σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σου. Οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ- Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι?

Καρκίνος
Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Καρκίνε, θα λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αναστατώσει. Ευτυχώς όμως οι πληροφορίες δεν θα είναι απολύτως σωστές. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην συζητήσεις με κανέναν πριν βεβαιωθείς. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κάθε κίνδυνο που μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Περίμενε πριν αναλάβεις δράση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.Λέων
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σου έδωσε πολλές πικρίες αλλά και δυνατότητες που ακόμη δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και ευνοεί το ζώδιό σου, ξεκίνα σταδιακά και με αργά βήματα να εξετάζεις αυτά τα δεδομένα που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά για το μέλλον σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους περιμένοντας θαύματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά πρόσεξε να μην επαναπαυτείς. Απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολικές κινήσεις και κάνε μια παύση σε ότι αφορά τα σχέδιά σου για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, ειδάλλως θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK EΔΩ

Παρθένος
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, σύντομα προβλέπεται μια βοήθεια για το ζώδιό σου που θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και απόφυγε τις επιπολαιότητες. Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό το μάθημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός
Γενικά
Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς δράση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα χρειάζονται για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Σύντομα μία συμφωνία που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που πρέπει και να μπορέσεις από θέση ισχύος να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σε κάποια θέματα να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα με πολλή ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, καθώς πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες- Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια?

Σκορπιός
Γενικά
Ο νέος προγραμματισμός φέρνει πίεση και άγχος, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην παρασύρεσαι από ανούσιες δραστηριότητες που σου σπαταλούν άδικα τον χρόνο. Όταν τα σημαντικά ζητήματα τακτοποιηθούν, θα έχεις το περιθώριο για διασκεδάσεις, μέχρι τότε όμως θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες ακόμα. Ευτυχώς ο χρόνος περνάει γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες επηρεάζουν τον αισθηματικό σου τομέα, καθώς αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, η βελτίωση της διάθεσης και η ενίσχυση της δημιουργικότητάς σου θα είναι κυρίαρχα στοιχεία όλο το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό σε κάθε πράξη οδηγώντας σε επιτυχίες. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά και θα ανταμειφθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, γιατί θα υπάρξουν λογομαχίες και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Οικονομικά, οι κινήσεις σου καλό θα είναι να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου καθώς οι πλανήτες διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο. Παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα λυθούν οριστικά και η ανανέωση θα είναι μεγάλη. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές - εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και σύντομα θα τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και προλαβαίνεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

Υδροχόος
Γενικά
Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε οδηγούν, αγαπητέ Υδροχόε, σε λάθη με ολέθρια αποτελέσματα. Είναι πια καιρός να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να φροντίσεις για όσα σε ταλαιπωρούν επίμονα όλο αυτό τον καιρό. Μην επιτρέψεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

Ιχθύς
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, το ζώδιό σου ευνοείται και το διάστημα που θα ακολουθήσει θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις τα πάνω κάτω και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου όπως ονειρεύεσαι. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις και ακολούθησε τον σωστό τρόπο για να το αποκτήσεις. Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες αμελώντας βασικά πράγματα της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, δείξε προσοχή σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται...VIA
.....................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εpωτικές προβλέψεις του Αυγούστου: Έρχονται έpωτες φωτιά...Δείτε

loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου