ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα Zώδια για Σήμερα Κυριακή 10 / 7

2:40 π.μ. Leave a Comment
ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα Zώδια για Σήμερα Κυριακή 10 / 7

Το μόνο μέτριο που να δέχεστε στη ζωή, να είναι ο καφές σας!! ;)Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...

Κριός

Γενικά zwdia: Είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Η ικανότητά σας να θεραπεύετε είναι εξαιρετική και δεν υπάρχει λόγος να το αρνείστε. Το μυαλό σας είναι σας σφουγγάρι και απορροφάτε πολλές πληροφορίες και γνώση. Μπορεί να περάσετε την ημέρα σε ένα βιβλιοπωλείο. Ίσως αποφασίσετε να μάθετε πολλά για μια νέα θεραπευτική τέχνη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας. Όσο πιο δημιουργικοί είστε τόσο το καλύτερο. Οι ιδέες σας μπορεί να μοιάζουν ανορθόδοξες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε. Η καινοτόμα προσέγγισή σας σε ένα παλιό πρόβλημα μάλλον θα σας βοηθήσει να πάτε πολύ πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.Ταύρος

Γενικά zwdia: Μόλις κάτι ξεκινήσει, έχετε σχεδόν φθάσει στην μέση. Αυτό ισχύει για εσάς σήμερα. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας αλλά σίγουρα ξέρετε τι να κάνετε για να την ολοκληρώσετε. Αν κάνετε μια λίστα σίγουρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές. Είναι πιο εύκολο να επικεντρωθείτε στο επόμενο βήμα παρά σε όλο το έργο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν δεν κάνετε την δουλειά σας με πάθος τότε γιατί να την κάνετε; Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου αισθάνεστε την ανάγκη να δουλέψετε πιο σκληρά από ότι συνήθως. Αν δεν ισχύει αυτό ίσως πρέπει να αλλάξετε δουλειά. Η ευτυχία σας εξαρτάται από αυτό.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είναι ενοχλητικό η δουλειά να μπαίνει εμπόδιο στην διασκέδαση αλλά μερικές φορές οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι δύσκολο να προσπεραστούν. Η διασκέδαση για την οποία ελπίζατε μάλλον θα πρέπει να περιμένει για άλλη ημέρα. Για τώρα επικεντρωθείτε στις δουλειές που έχετε. Με την τωρινή όψη των πλανητών η ανταμοιβή θα είναι τεράστια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια οικονομικά προβλήματα μάλλον θα είναι στο μυαλό σας. Οι λογαριασμοί φαίνεται ότι δεν είναι υπέρ σας. Τώρα είναι καιρός πραγματικά να βάλετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ- Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι?

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένα μειονέκτημα που έχουν οι σοφίτες είναι ότι πολλά άχρηστα πράγματα έχουν την τάση να μαζεύονται εκεί. Σήμερα είναι η ημέρα που πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι σας. Το αναβάλλετε για καιρό και τώρα πρέπει να γίνει. Είτε είναι συναισθηματικό μπέρδεμα που θέλει καθάρισμα ή επαγγελματικά ζητήματα που ζητούν την προσοχή σας να ξέρετε ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλοι στην δουλεία σας θα είναι εκνευρισμένοι συναισθηματικά οπότε να είστε προσεκτικοί. Βρείτε σταθερό έδαφος και μείνετε εκεί. Η παραγωγικότητά σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να παραμένετε συναισθηματικά σταθεροί. Θα είναι δύσκολο από όσο νομίζετε αλλά μην παραιτήστε.Λέων

Γενικά zwdia: Φαίνεται ότι θα είναι μια καλή περίοδος για εσάς. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι πλανήτες. Τα χρόνια που δημιουργούσατε επαγγελματικές σχέσεις θα αποδώσουν με την μορφή νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Φαίνεται ότι η επιτυχία θα αφορά και την προσωπική σας ζωή. Η προσωπική σας ζωή δεν ήταν ποτέ πιο ήρεμη. Είστε σε πολύ καλό δρόμο. Συγχαρητήρια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει ευκαιρίες στην καριέρα σας σήμερα. Μην απογοητεύεστε τελείως. Αυτό το συναίσθημα είναι προσωρινό. Να θυμάστε ότι για να είστε επιτυχημένοι στην δουλειά πρέπει να συνεχίζετε. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η υπομονή και η αναμονή δεν ήταν ποτέ τα δυνατά σας σημεία και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θα περάσετε πιο εύκολα την ημέρα αν επικεντρωθείτε στο να βρείτε έναν τρόπο ώστε να ξεσπάσετε την ένταση που έχει συσσωρευθεί. Μια βόλτα στο γυμναστήριο ή το καθάρισμα του σπιτιού ίσως σας βοηθήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα υπάρχουν έντονες κατηγορίες στην δουλειά σας και πολλές από αυτές δεν θα είναι καλές. Προσεγγίστε την πηγή αυτών των ειδήσεων αντί να συνεχίζετε τον κύκλο των αρνητικών σχολίων χωρίς να αντιμετωπίζετε την ρίζα του προβλήματος.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, προσπαθήστε ξανά και ξανά. Αισθάνεστε όμως ότι έχετε προσπαθήσει πολύ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν τώρα που αρχίζετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε τα πάντα από μια νέα και ασυνήθιστη οπτική. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τα εμπόδια που υπάρχουν. Δώστε σημασία σήμερα και να θυμάστε όλες τις ασυνήθιστες ιδέες που έχετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να προσπαθείτε να κάνετε ανάλαφρη μια δύσκολη κατάσταση δεν θα είναι εύκολο σήμερα. Οι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Οι συνάδελφοι μπορεί να ξεσπάσουν χωρίς προειδοποίηση. Να είστε χαλαροί στην δουλειά σας και μην συμμετέχετε σε εντάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες- Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια?

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ότι και να θέλετε απλά πρέπει να το ζητήσετε και μάλλον θα το πάρετε. Είναι καιρός. Φαίνεται ότι δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία. Μάλλον θα πάρετε αύξηση, αν όχι προαγωγή. Μαζέψτε τις σκέψεις σας, μαζέψτε αποδείξεις και ζητήστε αυτό που σας αξίζει. Αν θέλετε περισσότερο δημόσια αναγνώριση κάντε σήμερα τα βήματα που πρέπει για να έρθετε στο προσκήνιο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επαγγελματική ηθική σας είναι πολύ έντονη σήμερα και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε. Έχετε την αντοχή να ασχοληθείτε με κάτι για πολλές ώρες. Δουλέψτε υπερωρίες αν μπορείτε. Η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη και σίγουρα θα κερδίσετε πολλά σε σχέση με τους ανωτέρους σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες ενός σχεδίου που δεν έχει ολοκληρωθεί. Όσο και να είστε κουρασμένοι σκεφθείτε ότι αν τελειώσετε κάποιο έργο θα έχετε χώρο για νέα σχέδια και έργα. Να ξέρετε ότι τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα πάνε καλά σήμερα. Ίσως είναι καιρός να πάρετε το bonus που σας αξίζει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι ξεκάθαρη σήμερα. Θα πείτε κάτι και οι άλλοι μπορεί να σας κοιτούν σας να μιλάτε μια τελείως διαφορετική γλώσσα. Μπορεί να πρέπει να τα κάνετε όλα πιο ξεκάθαρα αρκετές φορές μέχρι να γίνετε κατανοητοί.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποια ανάλαφρα τηλεφωνήματα μάλλον θα είναι ένα καλοδεχούμενο διάλειμμα από τις έντονες επικοινωνίες που έχετε με τους άλλους τελευταία. Όλη αυτή η ένταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά καταναλώνει περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλατε. Δεν έχετε χρόνο να χειριστείτε τις δικές σας υποθέσεις πόσο μάλλον των άλλων. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε πιεσμένοι πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ένα μπάνιο θα σας κάνει πολύ καλό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το. Μην φοβάστε να το πείτε με έναν δημιουργικό τρόπο. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση σήμερα μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε πολλές μεταφορές και παραδείγματα. Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει πολύ.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Τα πράγματα είναι καλύτερα. Θα πρέπει να κάνετε και εσείς μια προσπάθεια όμως. Η σκληρή δουλειά των τελευταίων μηνών σας έχει εξαντλήσει. Σήμερα όμως θα αρχίσει να αποδίδει. Είναι καιρός να σηκωθείτε, να ντυθείτε και να θαμπώσετε τον κόσμο με την λάμψη σας. Μπορείτε να το κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν αναζητάτε νέα δουλειά σήμερα είναι καλή ημέρα να βγείτε έξω και να κάνετε έρευνα. Κάντε ότι πρέπει για να βρείτε την τέλεια ευκαιρία που ζητάτε. Η επιμονή θα ανταμειφθεί σήμερα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε ότι είστε μαραθωνοδρόμοι. Έχετε μεγάλη απόσταση να καλύψετε αλλά η προσπάθεια δεν είναι μόνο για το τέλος αλλά για όλη την διαδρομή. Ενώ το μυαλό σας σήμερα είναι γεμάτο σχέδια και ιδέες εσείς αρχίζετε να ανησυχείτε μόλις ξεκινάτε να σκέπτεστε πως θα υλοποιηθούν. Μην φοβάστε. Οι πλανήτες σας έχουν προσφέρει την ανάλογη ενέργεια για το κάθε σχέδιο. Προχωρήστε και ξεκινήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα μπορεί να βρεθείτε ξανά στο σημείο μηδέν σχετικά με ένα σχέδιο ή έναν στόχο που είναι σημαντικός για εσάς. Μια μη ρεαλιστική ιδέα στην οποία υπολογίζατε συναντά την πραγματικότητα και μάλλον τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά...
........................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εpωτικές Προβλέψες της Άση Μπήλιου - Δυνατοί αστρολογικοί συνδυασμοί για το 2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου