ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ έλληνας βουλευτής φουλ ΚΑΨΟYPA με Ρωσίδα - ΔΕΙΤΕ...

8:03 μ.μ. Leave a Comment

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ έλληνας βουλευτής φουλ ΚΑΨΟYPA με Ρωσίδα - ΔΕΙΤΕ...Σφόδρα ερωτευμένος με τη Ρωσίδα συνεργάτιδά του είναι βουλευτής, που εξελέγη για πρώτη φορά στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο εν λόγω ανύπαντρος (και κλασικός εργένης κατά δήλωσή του) πολιτικός αρέσκεται να οδηγεί αυτοκίνητα που ονειρεύονται πολλοί – αν και στο κέντρο της Αθήνας κινείται με μηχανή – και συνήθως προτιμά τη συντροφιά αλλοδαπών γυναικών.

Αυτή τη φορά δείχνει όμως μια μεγάλη σταθερότητα, αφού η επιστημονική συνεργάτης του, η οποία ζει χρόνια στην Ελλάδα και μιλά άπταιστα τα ελληνικά, του έχει γίνει απαραίτητη.

Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα, o 59χρονος βουλευτής (που δείχνει αρκετά νεότερος) έχει κάνει το σπίτι της Ρωσίδας γραφείο του! Εκείνη, πιστή σύντροφος, «δούλα και κυρά», είναι πάντοτε μαζί του στη Βουλή προσέχοντας μην τον χάσει από τα μάτια της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία σε μια βραδινή έξοδο του βουλευτή και εκείνη γρήγορα αναγνώρισε το κελεπούρι! Από τότε είναι αχώριστοι και φυσικά ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του γνωρίζει τη σχέση τους.

Ενεργός επιστήμων και εργαζόμενος για 30 χρόνια στο αντικείμενό του, θεωρείται από τα «καλά παιδιά» του Κοινοβουλίου. Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε ότι τοποθετήθηκε στις λίστες του κόμματος «τιμής ένεκεν», χάρη στη στενή φιλία που διατηρεί από ετών με τον πρόεδρο του κόμματος.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν υπήρξε ένα επεισόδιο με συγγενή του βουλευτή που δούλευε για το κόμμα, κι αυτό το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του συγγενούς από τα κοινοβουλευτικά γραφεία...
...........................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ - Η Παπούλια “ΠΕΘΑΝΕ” στον ύπνο της !!


loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου