Τώρα ΚΑΙΓΕTAI πολυκατοικία στο ΚΕΝΤΡΟ μεγάλης ελληνικής πόλης!! Εικόνες σοκ

2:32 μ.μ. Leave a Comment
Τώρα ΚΑΙΓΕTAI πολυκατοικία στο ΚΕΝΤΡΟ μεγάλης ελληνικής πόλης!! Εικόνες σοκΕγκλωβίστηκαν στις φλόγες επτά άτομα

Θρίλερ με φωτιά σε πολυκατοικία στην Πάτρα

Πανικός επικράτησε τις πριν λίγη ώρα σε γειτονιά της Πάτρας, όταν ξέσπασε φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας.


Ξαφνικά οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, αντιλήφθηκαν ότι βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο.

Ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σύντομα έφτασαν στο σημείο 4 οχήματα με 10 Πυροσβέστες, οι οποίοι άρχισαν αμέσως την κατάσβεση της φωτιάς.

Καθώς όμως, στο κλιμακοστάσιο υπήρχαν καπνοί, ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενοίκων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα. Με την βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με ασφάλεια, από διάφορους ορόφους, επτά ενοίκους της πολυκατοικίας.

Κατόπιν, οι πυροσβέστες έκαναν ελέγχους σε όλους τους ορόφους, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος, ενώ έπειτα από λίγο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν επεκταθεί σε άλλα σημεία τη πολυκατοικίας. 

Σχετικά με τα αίτια της φωτιάς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος, ενώ σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία είχε εκδηλωθεί πάλι φωτιά πριν από περίπου 10 ημέρες, όπου και τότε χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού...
..............................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ:
ΜΕΤΑΦΕPOYΜΕ ΤΡΑΓΙΚΗ είδηση: «Δυστυχώς ΕΦΤΑΣΕ ο μεγάλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ μας...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου