"ΕΙNAI ΑΔΙΚΟ" ούρλιαζε | Ο ξαφνικός ΘΑΝΑΤΟΣ που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη !!

12:34 μ.μ. Leave a Comment
"ΕΙNAI ΑΔΙΚΟ" ούρλιαζε | Ο ξαφνικός ΘΑΝΑΤΟΣ που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη !!


"Μου κάνετε πλάκα" έλεγε συνέχεια, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η πασίγνωστη και δημοφιλής παρουσιάστρια ήταν ακόμη στο σπίτι της στα Μελίσσια όταν έμαθε τα τραγικά νέα. Δεν μπορούσε και δεν ήθελε να το πιστέψει. "Μου κάνετε πλάκα", έλεγε συνέχεια ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει άλλο τα δάκρυά της. Άλλωστε ο άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή τη σημάδεψε όταν εκείνη έχτιζε τη μεγάλη της καριέρα στην ελληνική τηλεόραση.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Νόμιζε ότι κάποιος της έκανε πλάκα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως μόνο αστείο δεν ήταν. Δυστυχώς για εκείνη ήταν η σκληρή πραγματικότητα. Δεν άντεξε. Η Ελένη λύγισε και σπάραξε στο κλάμα. Ο θάνατος την τσάκισε. Είχε υποστεί το απόλυτο σοκ λίγες ημέρες πριν πάει στο μαιευτήριο και φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. "Είναι άδικο" φώναζε, μην μπορώντας να χωνέψει αυτή την απώλεια.

Μαζί του η Ελένη έζησε έναν παράφορο έρωτα που είχε γίνει πρωτοσέλιδος σε lifestyle έντυπα και talk of the town στην ελληνική showbiz. Ένας έρωτας που μάλιστα έφτασε ακόμη και σε αρραβώνα, και όλοι στοιχημάτιζαν πότε θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αντί γι' αυτό όμως ξαφνικά η Ελένη και ο Χάρης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μια απόφαση που προκάλεσε σοκ, αφού οι δυο τους έδειχναν τόσο πολύ ερωτευμένοι.

Ο καθένας γύρισε σελίδα στη ζωή του, ακολούθησε το δικό του δρόμο, αλλά οι αναμνήσεις δεν ήταν δυνατόν να χαθούν. Και η απώλεια του πρώην αγαπημένου της δεν μπορούσε να μην προκαλέσει σοκ στην Ελένη. Ο Χάρης Καλούδης, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και συνθέτες, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του λαϊκού πενταγράμμου. Σπουδαίος καλλιτέχνης, σολίστ του μπουζουκιού, κορυφαίος συνθέτης, ήταν από τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας και για χρόνια στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη, ενώ έχει συνεργαστεί με όλα τα "δυνατά" ονόματα της πίστας...

..............................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΑΣXHMΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΦΡΟΣΩ-ΜΙΝΑ! Το μοιραίο «ΛΑΘΟΣ» που έκαναν στις καταθέσεις τους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου