Τώρα ΕΚΤΑKTO διάγγελμα Τσίπρα στον Ελληνικό λαό !!!

1:59 μ.μ. Leave a Comment
Τώρα ΕΚΤΑKTO διάγγελμα Τσίπρα στον Ελληνικό λαό !!!


ΔEITE το video που ακολουθεί"Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα για μία καλύτερη Ευρώπη", είπε στις δηλώσεις του για το Brexit, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


Στην απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην εκρηκτική άνοδο της ακροδεξιάς και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή πορείας καθώς οδεύουμε σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: 
Η εκρηκτική άνοδος της ακροδεξιάς προοιωνίζονταν αυτή την εξέλιξη και εξήγησε ότι οι ακραίες επιλογές της λιτότητας που διεύρυναν τις ανισότητες, η αλά καρτ διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και οι μονομερείς ενέργειες, η άρνηση του επιμερισμού της ευθύνης είχαν δώσει το σήμα μιας κρίσης του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.

Ο έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τις κυβερνήσεις να αναλογιστούν ποιος ευθύνεται για τη διάδοση της ακροδεξιάς.

"Τα στερεότυπα που χωρίζουν την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο είχαν ως αποτέλεσμα έναν διχασμό. Το χάσμα διευρύνεται διαρκώς. Ο δρόμος του εθνικού απομονωτισμού είναι αδιέξοδος" είπε............... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

"Το βρετανικό δημοψήφισμα πρέπει να είναι το ξυπνητήρι του υπνοβάτη που περπατάει στο κενό. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα επιστρέψει την Ευρώπη στα ιδεδώδη της.  Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα νέο όραμα και ένα νέο ξεκίνημα, όχι για λιγότερο Ευρώπη ούτε όμως για περισσότερο αυταρχική και συγκεντρωτική Ευρώπη. Για μια καλύτερη Ευρώπη κοινωνική που θα πάρει τα ηνία από τους τεχνοκράτες, όπου οι λαοί θα έχουν τον τελικό και κυρίαρχο λόγο" κατέληξε...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου