ΕΚΤΑKTO ΤΩPA ΣΟΚ - Βρέθηκε στο σπίτι του ΑΓΡΙΑ μαχαιρωμένος ο...

9:55 μ.μ. Leave a Comment
ΕΚΤΑKTO ΤΩPA ΣΟΚ - Βρέθηκε στο σπίτι του ΑΓΡΙΑ μαχαιρωμένος  ο...
Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Μέσα σε μια λίμνη αίματος, φέροντας σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε πριν λίγο στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, στρατιωτικός που διέμενε στο δήμο Σουφλίου. Το νεαρό Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠ.ΟΠ), βρήκαν στην οικία του συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησύχησαν, όταν διαπίστωσαν ότι δεν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία. 


Τον αναζήτησαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα του αιμόφυρτου άνδρα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης ο νεαρός υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία επιτυχώς αντιμετωπιστήκανε τα τραύματα τα οποία έφερε.

Ήδη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Ο κ. Αδαμίδης δεν παρέλειψε να τονίσει την ετοιμότητα και την άριστη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου που επί σειρά ετών αντιμετωπίζει περιστατικά όχι μόνο του βορείου Έβρου αλλά από ολόκληρο το Νομό.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του στρατιωτικού, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ασφαλή στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια...
.........................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ:
loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου