ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Πέμπτη 23 / 6

2:31 π.μ. Leave a Comment
ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Πέμπτη 23 / 6

Η ευτυχία είναι μια πεταλούδα..Όσο τη κυνηγάς,τόσο φεύγει!! ;)


Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα...


ΚΡΙΟΣ 
Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να σας κυριεύουν. Έχετε καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα… παρά τις αντίξοες συνθήκες. Μη δίνετε έκταση σε λόγια συναδέλφων που σκοπός τους είναι να προβληθούν και όχι να προσβάλουν εσάς. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με το σύντροφο σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Εσείς που είστε μόνοι… αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε. Αποφύγετε καινούργια οικονομικά ανοίγματα. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους στο εργασιακό περιβάλλον και μη χαλάτε σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί και αντέξει… στο χρόνο. Ο σύντροφος σας χρειάζεται τη στήριξη σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με δικά του προβλήματα και τονώστε του το ηθικό. Εσείς που είστε μόνοι… μην προσπερνάτε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Βρείτε τις ισορροπίες σας στα οικονομικά και αποφύγετε επιπόλαιες ενέργειες. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θετική και δημιουργική προβλέπεται η σημερινή Πέμπτη, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Οι κόποι σας στα εργασιακά φαίνεται να πιάνουν τόπο και πλέον φτάνει η ώρα της αναγνώρισης σας. Δεν ευθύνεται για ότι δεν πάει καλά στη σχέση σας… ο σύντροφος σας… μην τα βάζετε μαζί του και αναγνωρίστε τις δικές σας ευθύνες. Βάλτε φρένο σε έξοδα και σπατάλες… η διαχείριση των οικονομικών σας χρειάζεται προσοχή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ- Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι?

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διώξτε από το μυαλό σας τις δυσάρεστες και απαισιόδοξες σκέψεις και ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά. Οργανώστε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Κάποιες υποθέσεις σας χρειάζονται υπομονή και υπευθυνότητα. Πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση με το σύντροφο σας και αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις. Όσοι είστε μόνοι… εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που σας χαρίζει το πλανητικό σκηνικό… αυτή την περίοδο. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και βιαστικές συμφωνίες. 


ΛΕΩΝ
Βάλτε τάξη στις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και μην τα βλέπεται όλα μαύρα. Δεν διανύεται και την καλύτερη περίοδο της ζωής σας… όμως θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις επιλογές σας. Το τοπίο στα εργασιακά δεν είναι ακόμα τόσο ξεκάθαρο… γι’ αυτό συλλέξτε τις πληροφορίες που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η ερωτική σας διάθεση, σας εξασφαλίζει ένα όμορφο και τρυφερό βράδυ με το σύντροφο σας. Βρίσκεστε ήδη εκτός του οικονομικού σας προϋπολογισμού… μαζέψτε όσο μπορείτε έξοδα και υποχρεώσεις. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λειτουργήστε σήμερα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Κάποιες καταστάσεις απαιτούν δραστικές και άμεσες λύσεις. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στα εργασιακά και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται υποθέσεις σας. Προσεγγίστε το σύντροφο σας και αφήσετε τους εγωισμούς. Μπορείτε να μοιραστείτε πολλά μαζί του και να νοιώσετε ανακούφιση. Έχετε καταφέρει να βάλετε μια τάξη στις οικονομικές σας υποχρεώσεις… μη χαλάτε το πρόγραμμα σας. 


ΖΥΓΟΣ 
Μην παίζετε με τις σωματικές σας αντοχές και εξοικονομήστε χρόνο για ξεκούραση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Η σημερινή βραδιά είναι ιδανική για εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφο σας. Βάλτε ένα πρόγραμμα στα κοινά σχέδια σας και μην τα αφήνετε όλα στην τύχη. Περιορίστε το άγχος στα εργασιακά και κινηθείτε μεθοδικά. Τα σχέδια σας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Προετοιμαστείτε για έξτρα έξοδα και μη χαλάτε άσκοπα χρήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες- Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Πέμπτη σας γεμίζει δυναμισμό και ενέργεια… κάτι που χρειάζεστε. Οι εξελίξεις των εργασιακών ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας και νέες γνωριμίες διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Δείξτε επιτέλους τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας και εκφράστε του την ανάγκη της παρουσίας του δίπλα σας. Όσοι είστε μόνοι… προετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες και μην εξιδανικεύεται τόσο εύκολα καταστάσεις και πρόσωπα. Μελετήστε σχολαστικά τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τις καταστάσεις και μην τις ωραιοποιείτε. Θα πρέπει να τις πάρετε στα δικά σας χέρια και να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτές. Ανατροπές στο εργασιακό σας πρόγραμμα αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία. Μη χάνετε την υπομονή σας και δείξτε πείσμα στους στόχους σας. Αν δεν εξηγήσετε τι σκέφτεστε και τι αισθάνεστε στο σύντροφο σας… δεν πρόκειται να καταλάβει. Όσοι είστε μόνοι… ακολουθήστε τις προκλήσεις φιλικών σας προσώπων. Δείξτε υπευθυνότητα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε σήμερα τις βιαστικές ενέργειες και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί. Τακτοποιήστε παλιές εκκρεμότητες στα εργασιακά και σταματήστε να είστε τόσο αναβλητικοί με σημαντικές υποθέσεις. Εκμεταλλευτείτε το σημερινό βράδυ και οργανώστε κάτι διαφορετικό για εσάς και το σύντροφο σας. Όσοι είστε μόνοι… βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας. Βρείτε τρόπους να αυξήστε τα οικονομικά σας έσοδα… προτού ανέβουν οι υποχρεώσεις σας. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σας σήμερα να εκφραστείτε… σας δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα και να γεφυρώσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί το τελευταίο διάστημα. Ζητήστε τη βοήθεια και τη γνώμη συνεργατών… χωρίς εγωισμούς. Αυτό το διάστημα οι εξελίξεις των εργασιακών σας έχουν δημιουργήσει πολλά διλλήματα. Μη χαλάτε το όμορφο κλίμα στη σχέση με το σύντροφο σας…. ξεχάστε όλα τα άλλα και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σ’ αυτόν. Κάντε τις σωστές κινήσεις στα οικονομικά. 


ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή Πέμπτη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, γι’ αυτό περιορίστε το άγχος και λάβετε δράση. Διατηρήστε την υπομονή σας στα εργασιακά και μη δίνετε έκταση σε διαφωνίες με συναδέλφους. Μείνετε πιστοί στα δικά σας σχέδια και μην ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Περάστε όμορφα με το σύντροφο σας και δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας. Εσείς που είστε μόνοι… απελευθερωθείτε λιγάκι και ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά σας σταδιακά… να είστε σίγουροι ότι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν...πηγή
.......................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εpωτικές Προβλέψες από την Άση Μπήλιου - Δυνατοί αστρολογικοί συνδυασμοί για το 2016

loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου