ΤΩΡΑ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ | Δυστυχώς η αγαπημένη Μίρκα Παπακωνσταντίνου...

2:15 μ.μ. Leave a Comment
ΤΩΡΑ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ | Δυστυχώς η αγαπημένη Μίρκα Παπακωνσταντίνου...Μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο μέσα από την τηλεόραση και το θέατρο.

Η ερμηνεία της στη σειρά του Alpha “Το σόι σου” είναι καταπληκτική, ενώ όλη η πορεία της στο χώρο της υποκριτικής αποδεικνύει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της. 

Όμως, η γυναίκα αυτή που ξέρει να μας κάνει να γελάμε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ έζησε μία πολύ μεγάλη δοκιμασία, κι έδωσε μια σημαντική μάχη από την οποία βγήκε νικήτρια. Μια νικήτρια της ζωής.


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να ξεχάσει τις μέρες αγωνίας που έζησε. Η διάγνωση την πάγωσε, όμως εκείνη στάθηκε όρθια. Φυσικά από το μυαλό της ακόμη και σήμερα δεν έχει σβηστεί ο Γολγοθάς που ανέβηκε, ενώ παραδέχεται ότι φοβάται μήπως το πρόβλημά της επανεμφανιστεί, αλλά είναι αποφασισμένη να πολεμήσει όπως και τότε.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχνά τη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Μάλιστα όπως αποκάλυψε δεν το είχε αντιληφθεί εγκαίρως, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύτιμος για την υγεία της χρόνος. Εκείνη δεν το έβαλε κάτω. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ- Δυστυχώς για τον «Μανωλάκη»! Τα ναρκωτικά & ο... θάνατος...

“Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει και προχωρήσαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάλεψε, βγήκε νικήτρια και κοιτάζει με αισιοδοξία το αύριο, αν και όπως ισχυρίζεται ο καρκίνος “είναι ένα πράγμα που όταν σου χτυπάει την πόρτα, αισθάνεσαι ότι θα ξανάρθει. Δεν βγαίνει ποτέ από το κεφάλι σου”.

Το ευχάριστο για εκείνη ήταν ότι είχε την απόλυτη στήριξη των δικών της ανθρώπων στη μεγάλη περιπέτεια που έζησε και αυτό τη βοήθησε πάρα πολύ. Και τώρα έχοντας αφήσει πίσω της τον εφιάλτη κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα… Να παραδίδει ρεσιτάλ υποκριτικής...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου